Cezayir Vize

Cezayir Vizesi Süresiz İş Sözleşmesini İndir

Cezayir Vizesi Süresiz İş Sözleşmesini İndir

Cezayir Vizesi Süresiz İş Sözleşmesini İndir

Cezayir Başkonsolosluğu Cezayir Ticari vize başvurularında gerekli belgeler ile birlikte “Süresiz İş Sözleşmesi” de istemektedir. Süresiz İş sözleşmesi sunulmayan başvurular kabul edilmemektedir.

Süresiz İş Sözleşmesi örneğini Microsoft Word formatında hazır olarak sitemizden indirebilirsiniz. sözleşmeyi bilgisayardan doldurduktan sonra çıktı alıp pasaport sahibi ve şirket yetkilisi tarafından imza+ kaşe şeklinde sunulması gerekmektedir.

Cezayir Vizesi için Süresiz İş Sözleşmesini İndirmek için Tıklayın

Cezayir Vizesi Süresiz İş Sözleşmesi Örneği: http://www.cezayirvizeleri.com/01/suresiz-is-sozlesmesi-vizeport.doc

CEZAYİR VİZESİ

Cezayir Vizesicezayir-turkiye

Cezayir Başkonsolosluğu Vize Merkezi

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye Cezayir vizesi almak zorundadır.
  • Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil), ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri anılan ülkeye yapacakları 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

Pasaportunuzda İsrail giriş çıkışınız ya da İsrail vizeniz var ise Cezayir Konsolosluğu kesinlikle o pasaporta vize vermemektedir. Bu gibi durumlarda pasaportunuzu değiştirmeniz ve yeni pasaportunuz ile vizeye müracaat etmeniz gerekmektedir.

Vize Kategorileri ve Gerekli belgeler aşağıdaki gibidir.

Cezayir Ticari Vizesi (Gerekli Belgeler)

Cezayir Turistik Vizesi (Gerekli Belgeler)

Cezayir Ziyaret Vizesi (Gerekli Belgeler)

1.137 kez görüntülendi

Cezayir Ziyaret Vizesi

cezayir vize servisiCezayir Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Belgeler ve Başvuru Prosedürleri

  • Pasaport aslı (Yeni çipli biometrik pasaportlar zorunludur ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay 10 gün geçerlilik süresi olması gerekmektedir.)
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
  • Dilekçe: (Seyahat amacını, gidiş/dönüş tarihlerini ve tüm masrafların kendi tarafından karşılanacağını taahhüt eden dilekçe)
  • Faaliyet Belgesi aslı (Son 3 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Vergi Levhası (Güncel tarihli fotokopi)
  • Kimlik (fotokopi)
  • Şahsi son 3 aya ait banka hesap dökümü veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • Kimlik (fotokopi)
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak Bileti
  • Seyahat Sağlık Sigortası

Cezayir Vize Formunu indirmek için Tıklayınız

Cezayir Ticari Vize Dilekçesi örneğini indirmek için Tıklayınız

1.042 kez görüntülendi

Cezayir Turistik Vizesi

Cezayir Turistik Vizesi İçin Gerekli Belgeler ve Başvuru Prosedürlericezayir vize servisi

  • Şirketin antetli kağıdına “Cezayir Başkonsolosluğuna” hitaben yazılmış ıslak imzalı ve kaşeli dilekçe aslı
  • Var ise Cezayir vatandaşı veya Cezayir’de oturum izni olan kişiden belediye onaylı resmi davetiye. Davetiye yok ise Cezayir’de kalacağınız otelden kaşeli ve imzalı Konfirmasyon belgesi (Mail veya Faks olarak da okunaklı olmak kaydıyla kabul edilmektedir.)
  • Pasaport sahibinin muhtarlıktan alınmış ikametgâh belgesi aslı
  • Kimlik fotokopisi
  • Şirket veya Şahsi son 3 aya ait banka hesap dökümü veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • Maddi gelir gösterir belgeler:
  • Kira geliri, tapu fotokopileri, araç ruhsatı gibi.
  • Pasaport aslı (Yeni çipli biometrik pasaportlar zorunludur ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay 10 gün geçerlilik süresi olması gerekmektedir.)
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
  • Vize Başvuru formu (Biz sizin adınıza dolduruyoruz)

Cezayir Vize Formunu indirmek için Tıklayınız

Cezayir Ticari Vize Dilekçesi örneğini indirmek için Tıklayınız

1.340 kez görüntülendi

Cezayir Ticari Vizesi

cezayir vize servisiCezayir Ticari Vizesi İçin Gerekli Belgeler ve Başvuru Prosedürleri

  • Şirketin antetli kağıdına “Cezayir Başkonsolosluğuna” hitaben yazılmış ıslak imzalı ve kaşeli dilekçe aslı
  • Cezayir’de faaliyet gösteren firmadan Davetiye (Mail veya Faks olarak da okunaklı olmak kaydıyla kabul edilmektedir.)
  • Cezayir’den davetiye gönderen “Cezayirli Şirketin”  Sicil gazetesi fotokopisi (Yeni Kural)
  • Faaliyet Belgesi aslı (Son 3 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Vergi Levhası (Güncel tarihli fotokopi)
  • Kimlik (fotokopi)
  • Şirket veya Şahsi son 3 aya ait banka hesap dökümü veya banka hesap cüzdanı fotokopisi
  • Var ise; Kira geliri, tapu fotokopileri, araç ruhsatı vs.
  • Pasaport aslı (Yeni çipli biometrik pasaportlar zorunludur ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay 10 gün geçerlilik süresi olması gerekmektedir.)
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
  • Vize Başvuru formu (Biz sizin adınıza dolduruyoruz)

Cezayir Vize Formunu indirmek için Tıklayınız

Cezayir Ticari Vize Dilekçesi örneğini indirmek için Tıklayınız

1.133 kez görüntülendi

Cezayir Vize Başvuru Formu

Cezayir Vize Başvuru Formu”  Vize Servisimiz tarafından .PDF formatında Bilgisayarda doldurulabileceğiniz şekilde hazırlanmıştır. Cezayir Vize Başvuru formu tek sayfadır ve doldurulduktan sonra  2 nüssa çıktı alınması gerekmektedir.

cezayir-form-vizeport

862 kez görüntülendi